Saisiko olla tippa arsenikkia?

Hei ja tervetuloa nauttimaan kanssani arsenikkia aamutuimaan!

Olen Dekadentti Irvikissa, 30-vuotias polyamorinen gootti ja täällä tulen kirjoittelemaan kiinnostuksenkohteistani. Joskus olen pisteliäs (useimmiten itseäni kohtaan), mutta yleensä hyväntahtoinen ja nauravainen noita. 😄 

Tuoteseloste eli mitä täältä saa

Mitä täällä sitten on luvassa? Tulen tekemään päivityksiä ainakin kaksi kertaa viikossa. Aiheita ovat erilaiset goottiestetiikkaan ja -elämäntyyliin liittyvät asiat. Niihin lukeutuu tietysti ulkonäkö ja tyyli, mutta myös muita pohdintoja, vinkkejä ja pienimuotoisia DIY-projekteja. Kerran viikkoon esittelen asukokonaisuuden, jossa goottityyli usein yhdistyy esimerkiksi toimistotyön vaatimuksiin asiallisesta pukeutumisesta. En ole muuten ikinä aikaisemmin tehnyt asupostauksia, joten tämä saa pienet yökköset lepattelemaan vatsassani!

Kerran kuukauteen esittelen jonkin synkkään makuun soveltuvan kirjan. Jos en ole lukenut mitään erityisen hyvää, kirja saattaa muuttua joksikin muuksi kultturelliksi tuotteeksi kuten leffaksi tai vaikka teatteriesitykseksi. Saatan myös esitellä kiinnostavan taiteilijan tai hänen teoksensa.   

Lisäksi täältä pääsee lukemaan pohdintojani myös polyamoriasta ja miten se käytännössä toimii. Jos termi ei ole tuttu, sillä tarkoitetaan elämäntapaa, jossa romanttista rakkautta ei rajata ainoastaan yhteen suhteeseen kerrallaan. Polyamoriaa voi toteuttaa monella eri tavalla, ja siitä on monenlaisia määritelmiä. Minulle on tärkeää toimia eettisesti suhteissani ja kohdella kaikkia ihmisiä tasa-arvoisina. 

Olen aina kokenut monogamiset suhteet lopulta ahdistaviksi, ja polyamoria on ollut minulle luonteva tapa estää sellaisen ahdistumisen syntymistä ja sitä kautta suhteiden päättymistä. Se ei muuten todellakaan ole sitten helppoa! Polyamorisesti eläminen vaatii paljon työtä, itsetuntemusta ja kykyä käsitellä omia tunteitaan. Ihan samoja juttuja tarvitaan monogamisissakin suhteissa, mutta polyamorisessa elämässä niitä tarvitsee ehkä hieman useammin. Näistä lisää tulevissa päivityksissä!

Muuta minusta

En omista lemmikkejä, koska en halua kantaa toisesta olennosta senkaltaista vastuuta. Arvostan eläimiä paljon, enkä usko, että olisin tarpeeksi hyvä omistaja millekään lemmikille, oli se sitten kala, kissa tai vaikka tarantella. Olen onnellisesti lapseton ja jaan kotini ihanan kumppanini Leijonan kanssa, joka on ottanut myös kaikki nämä postauksen kuvat. Olemme kihloissa ja hääpäivä on tämän vuoden puolella. Minulla ei tällä hetkellä ole muita kumppaneita, mutta tapailen välillä erilaisia ihmisiä hauskanpidon merkeissä. 

Muita harrastuksiani ovat juoksu, taidemuseoiden koluaminen ja laitesukellus. Tosin sukellusta harjoitan mieluiten lämpöisissä vesissä Välimerellä tai sitä kauempana, joten se on nyt koronan takia tauolla. 

Tervetuloa maailmaani! Toivottavasti pääsen tutustumaan myös sinuun esimerkiksi kommenttien kautta. 🖤

P.s. Seuraava blogikirjoitukseni tulee maanantaina, ja se todennäköisesti käsittelee halloweenia ja sen merkitystä pienelle ja vähän vanhemmallekin gootille. 

Kommentit

 1. Jee, tätä uutta blogia onkin odotettu kovasti! <3

  Innolla odottelen sun asupostauksia, etenkin toimistotyön näkökulmasta. Koronan aikaan etätöissä ei ole ollut niin hirveästi väliä mitä päälleen laittaa, mutta eiköhän normaali arki sieltä vielä joskus koita.

  Omissa tehtävissäni mitään varsinaista pukukoodia ei ole, kun oman organisaation ulkopuolisten ihmisten tapaamisia on vain muutaman kerran vuodessa eivätkä ne ole kovin muodollisia. Siitäkin huolimatta omia asuvalintoja tulee usein tonetettua loivemmiksi toimistolle mentäessä ja pyrin välttelemään pääkalloja ja muita liian itsestäänselviä elementtejä pukeutumisessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 💜 Minulla ainakin alkaa vaikuttaa mielialaan, jos joka päivä on vaan pyjama tai verkkarit päällä tietokoneen ääressä. Osittain siksi haluankin alkaa tehdä asupostauksia. Siitä ja muista taustoista kirjoittelenkin sitten lisää viikon päästä ekassa asupostauksessa. 😄

   Poista
 2. Hey dear! Loved your post and allready followed your blog, i want invite you to visit and follow my blog back <3

  www.pimentamaisdoce.blogspot.com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti