Häähumua

 Menimme viime torstaina naimisiin Leijonan kanssa. Rituaalit suoritettiin Digi- ja väestötietoviraston tiloissa Helsingissä ja mukanamme olivat molempien vanhemmat. Siitä lähdimme sitten kuusistaan Hotelli Kämpiin, missä meille oli varattu kabinetti. 

Kuvassa Dekadentti Irvikissa ja Leijona Kämpin hotellin portaikossa.

Alunperin suunnitelma oli, että perhehäitä olisi vietetty myös Leijonan ja minun sisarusten perheiden kanssa. Meitä kuitenkin alkoi lokakuussa epäilyttää suunnitelma koronan kannalta, joten päädyimme pienentämään seurueen kuuteen kahdeksantoista sijaan. Se oli järkevä ratkaisu, sillä kokoontumissuosituksia supistettiin ja kuuden hengen juhla oli juuri passeli. 

Kabinetissa meille tarjoiltiin viiden ruokalajin menu ja se oli erinomainen. En alkanut harrastaa mitään annosten kuvaamista vaan vain nautin. Jos tässä blogissa esittelen ruokaa, siihen liittyy minun osalta muutakin panostusta kuin purulihasten käyttöä. 😄

Meillä oli Kämpissä huone hääyötä varten ja palvelu oli todella hyvää. Oli ihanan rentoa olla ja seuraavana aamuna huoneeseen tarjoiltiin todella iso aamiainen. Kävimme perjantaina aamupäivästä vielä Kämpin Spassa hemmotteluhoidoissa. 🧡

Häämekko

Häämekkoni on löytö UFFilta muistaakseni. Taisi vielä olla jokin sellainen viikko, kun asioita saa tasarahalla. Olen hankkinut mekon varmaan kolmisen vuotta sitten. Rakastan tätä vihreää väriä ja materiaalikin oli viehättävää. Ainoa haaste oli koko. 

Kuvassa Dekadentti Irvikissa portaikossa.

Vyötäröltä vaate istui, mutta yläosa oli ainakin kolme kokoa liian iso. Joko sen alkuperäinen omistaja oli todella ampiaisvyötäröinen tai sitten sitä oli tarkoitus käyttää korsetin kanssa. Kävin pienennyttämässä vaatetta ompelimossa, ja sille projektille tuli sitten vähän enemmän hintaa. Ei kuitenkaan niin paljoa, mitä uusi mekko olisi maksanut. Enkä taatusti olisi löytänyt tällaista vaatetta mistään muualta. 

Pienennytin vaatteen sekä pari muutakin mekkoa Ompelimo Kensyrissä Katajanokalla. Suosittelen lämpimästi heitä, ammattitaitoisia ja mukavia tyyppejä!

Sormukset

Halusimme Leijonan kanssa uniikit sormukset, sillä niiden olisi tarkoitus killua sormissa loppuelämän. Kyselimme suosituksia tutuilta ja pohdintojen jälkeen valitsimme Papaja-nimisen kultasepänliikkeen. Meidän sormuksemme suunnitteli Anneli, jonka kanssa yhteydenpito ja sormusten ideointi oli todella helppoa. 

Kuvassa sormukset Papajan sormuslaatikossa.


Sekä minä että Leijona pidämme art noveau -tyylisuunnasta, ja halusimme sen olevan lähtökohta sormusten suunnittelussa. Emme kuitenkaan halunneet pelkästään vintagemeininkiä, vaan sormuksiin toivottiin asymmetrisyyttä ja modernia fiilistä. 

Olemme erittäin tyytyväisiä sormuksiin ja tuntuu tosi hyvältä ajatella, että tämä sormus tulee koristamaan kättäni jopa sitten, kun sormeni ovat iän takia koppuraiset ja tutisevat.

Kuvassa vihkisormukset.


Heräsikö kirjoituksesta omia romanttisia muistoja tai ajatuksia? Olisi ihanaa, jos jaat kommenteissa!


Kommentit

  1. Paljon onnea teille! :) Ihania, tunnelmallisia kuvia ja mahtavaa että tuollainen upea mekko on löytynyt käytettynä!

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea! Upea mekko ja ihanan intiimin kuuloinen hääpäivä. Tuollainen pienen porukan hääjuhla kuulostaa ihanan stressittömältä, kun vertaa omiin 50 hengen hääjuhliin, joiden järjestelyyn meni puoli vuotta :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti