Tänään sanon “tahdon”

 Tänään ei taaskaan ole luvassa asupostausta, sillä olen ihan kohta matkalla maistraattiin Leijonan kanssa. 🤍

Ensi maanantaina laitan kuvia ja tunnelmia häistä, sekä tietysti vähän siitä, millainen asu oli tänä erityisenä päivänä. Tähän väliin halusin kuitenkin jakaa iloani ja kertoa, miten innoissani ja onnellinen olen tästä. 

Rakastan Leijonaa syvästi ja haluan jakaa elämäni, arkeni ja juhlani hänen kanssaan. On mahdollista, että jossain vaiheessa jommallakummalla tai molemmilla on muitakin hirmuisen tärkeitä ihmisiä elämässään. Suhteemme sisältö elää ja kasvaa samalla kun me elämme ja kasvamme. Minulla on vakaa luottamus, että tulemme olemaan toisillemme tärkeitä ja merkityksellisiä koko loppuelämämme.

Kuvassa Leijona ja Dekadentti Irvikissa Korkeasaaressa leijonista kertovan kyltin edessä.
Kissapetoina karjumassa jo vuodesta 2018.


Menimme kihloihin keväällä juuri ennen kuin korona iski kunnolla Suomeen. Olimme miettineet, että haluaisimme pitää isohkot kaveribileet, mutta sellaiset täytyy järjestää sitten myöhemmin. Minä en ollut innostunut pitkästä kihlauksesta, sillä siitä tulee mieleen lähinnä jotkut teinien seurustelusormukset. Kihloissa oleminen ei ole minulle mitenkään erityistä. Naimisiin mennessä taasen tehdään rituaali, jonka tärkein anti on emotionaalinen ja psyykkinen, mutta lisäksi minulla vaihtuu sukunimi. 

Juhlimme tätä tapahtumaa pienimuotoisesti, ja siitä sitten lisää maanantaina. Haluan kuitenkin maistiaisena näyttää, miten ihanat vihkisormukset teetätimme. 

Kuvassa vihkisormukset, joissa on erivärisiä jalokiviä.


Olen niin onnellinen, että melkein itken. Niin moni asia loksahtaa Leijonan kanssa, niin monessa asiassa täydennämme toisiamme ja teemme toisemme onnellisiksi. 

Täydentämisellä en muuten tarkoita mitään Platonin ajatusta ihmisistä alunperin kahdeksanraajaisina otuksina, jotka vihastuneet jumalat iskivät kahtia, ja sitten puolikkaat etsivät toisiaan maailman turuilla. Tarkoitan sitä, että meillä on sekä samoja vahvuuksia että eri vahvuuksia. 

Riittävästi samanlaisia vahvuuksia mahdollistaa sen, että voimme tehdä yhdessä asioita ja tunnemme samankaltaisuutta ja yhteenkuuluvuutta. Eri vahvuudet tarkoittavat sitä, että joissakin tilanteissa Leijonan vahvuudet tukevat minua minun heikkouksissani ja toisin päin. 


Ihanaa viikonloppua teille kaikille!

Kommentit

 1. Upeat sormukset ♥♥ Onnea hääparille :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat sormukset! <3 Ja ihanaa päivää ja paljon onnea teille :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat sormukset! Hauska miten ne sopivat hyvin yhteen vaikka ovat ihan erilaisia.
  Ja onnea uudelleen ♥

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea vielä tätäkin kautta teille! <3 Ja on kyllä uskomattoman upeat sormukset!

  VastaaPoista
 5. Nuo sormukset ovat kyllä todella kauniit. <3 Onnea vielä tätäkin kautta vähän jälkijunassa ^_^ <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti