Kukkapaita korsetilla

 Vuoden ensimmäinen asu on synkeän romanttinen kokonaisuus korsetilla.

Puolikuva naiseta, jolla on päällään vihreä kukkapaita ja korsetti.


Alaosana on vanhat luotettavat tekonahkapöksyt Morticiasta ja samasta liikkeestä on myös tämä koristekorsetti. Siinä ei ole sen kummemmin luita, mutta kyllä sillä saa napakoitettua vyötäröä. 

Paidan ostin PréPorté-nimiseltä second hand -liikkeeltä ja itsepalvelukirppikseltä Helsingistä. Paikka profiloituu designvaatteiden kierrätykseen. Itse menin sinne, koska eräs ihana ystäväni oli vinkannut, että siellä oli yhdessä myyntipisteessä goottimerkkejä. Loppujen lopuksi siinä ei ollut mitään kivaa jäljellä, mutta löysin tämän miellyttävällä tavalla melankolisen paidan toisesta pöydästä.

Kuvassa naisen selkäpuoli, korsetin nyöritykset näkyvät ja paita laskeutuu hieman korsetin päälle.


Itse en ole merkkitietoinen, vaan minulle on tärkeämpää, onko vaate hyvästä kankaasta tai muuten nätti. Siksi minun makuun moni tuote oli kirppiksellä aika hintava, mutta muutama merkkivaate tuntui hinta-laatu-suhteeltaan asialliselta. Oli siellä myös paljon ihan tavallisia H&M:n tai Lindexin vaatteita ja muuta vastaavaa. Pidin siitä, että sieltä pöytiä vuokraavilla ihmisillä on selvästi persoonallinen maku ja PréPortésta voi tehdä kaikenlaisia jänniä löytöjä.

Paita: secondhand, alunperin Mos Mosh
Korsetti: Punk Rave Morticiasta
Housut: Miss Anna Morticiasta
Kengät: Bianco

Kuvassa nainen, jolla on päällään kukkapaita, korsetti ja tekonahkahousut.


Korsetissa on pienet tummat piikkirivit solkien vieressä. Piikit voi myös ruuvata irti, jolloin korsetista tulee vähemmän ärhäkkä. 

Lähikuva korsetista.


Ihanaa alkanutta vuotta kaikille!

Kommentit

  1. Upea asu! :) Tuo korsetti on hieno yksityiskohta asussa ja oikea katseenvangitsija! Tosi kivan näköinen, en ole aiemmin törmännyt tuollaiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En ollut pariin vuoteen käyttänyt korsetteja, joten tuntui aika jännältä alkuun. 😄

      Poista
  2. Upeita kuvia taas kerran! Persoonallinen ja hyvällä maulla toteutettu asu, joka pukee kantajaansa :)

    VastaaPoista
  3. Todella kaunis asu ja kiva kontrastikkuus kukkakuosisen paidan ja rouheamman korsetin välillä! Olisipa tummasävyisiä kukkakuosisia vaatteita enemmänkin saatavilla. Esimerkiksi joka kesä yritän etsiä tummia kesäisiä vaatteita siinä harvoin onnistuen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Tummia kesävaatteita on tosi hankala löytää. Käytännössä suurimman osan hyvän värisistä vaatteista löytää syksyllä, mutta silloin kangas saattaa olla liian paksua heinäkuun helteillä käytettäväksi. 😅

      Poista

Lähetä kommentti