Pitkät säärystimet ja korkeat korot

Mainitsin edellisessä asupostauksessani, että kaksi asustetta ovat olleet pukeutumisessani jo teinistä saakka. Huivien lisäksi olen hurahtanut säärystimiin. Minulla on niitä useita eri värejä ja useimmiten yhdistän ne korkoihin. Minusta yhdistemä muistuttaa hieman faunimaisia sorkkia, mutta saatan olla yksin mielipiteessäni. 😄

Kuvassa nainen, jolla on päällään mustat lyhyet shortsit ja mustat säärystimet, jotka yltävät puoleen reiteen.


Nämä säärystimet ovat ehdottomasti pisimmät säärystimet, mitä minulla on. Muut yksilöt ovat polven alle, mutta nämä ovatkin tanssiliikkeestä ja tarkoitetut siis treenivaatteiksi. Niissä on reiät alareunassa, jotta balettikengän kanta pääsee pilkistämään esiin. Säärystimet voi siis venyttää vaikka koron yli, mutta itse tykkään tehdä niillä vähän kiilakorkomaisen lookin.

Tanssiliikkeistä löytää kaikenlaista mielenkiintoista asustetta, suosittelen lämpimästi! Olen miettinyt, että kilpatanssiasuissa olisi varmasti kaikenlaisia hauskoja elementtejä, joita voisi hyödyntää pukeutumisessa, mutten ole vielä lähtenyt ostoksille. 

Muuten tämän asun ainesosat ovat hyvin tavanomaisia vaatteita H&M:ltä ja Lindexiltä. Toimistolle en laittaisi tähän mitään shokeeraavampaa asustetta tai myöskään minihametta. Omituisesti koen shortsit asiallisemmiksi, vaikka nämä ovat lyhyemmät kuin mitä käyttämäni minihameet olisivat. 

Kuvassa nainen istuu nojatuolissa jalat heitettynä käsinojan yli.


Pidän tosi paljon lantiolle asettuvista shortseista, mutta valitettavasti sellaiset eivät ole nyt useampaan vuoteen olleet muotia. Jos tiedät, mistä voisi löytää lantiokorkuiset mustat (farkku)shortsit, ilmianna se paikka! 

Paita: Lindex
Shortsit: H&M
Sukkahousut: Lindex
Vyö: lainassa Leijonalta
Säärystimet: joku tanssiliike vuosia sitten
Kengät: Italiasta
Kaulakoru: Bloodmilk
Rannerengas: perintö vanhemmilta

Lähikuva kaulakorusta, joka on hopeinen korpinjalka, joka pitelee kristallia.


Pidän paljon erilaisista huulipunista, mutta maskien kanssa niitä ei juuri tule käytettyä. Nyt myös kovien pakkasten aikaan huuleni ovat pääasiassa olleet niin kuivat, että huulet alkavat rohtua suomumaista pintaa muistuttavaksi. Ei hyvä. Tähän asuun kuitenkin yhdistin sinistä huulipunaa sinisten sukkahousujen kaveriksi. 

Kerran töissä yksi vanhempi kollega huudahti minulle ohi kävellessään "Sulla on mustaa huulipunaa!" Mihin huudahdin "Eikun se on vihreetä!" Oli ihan kiva, ettei tämä ollut mikään kauhisteltava asia (ja se oli tosi tumma vihreä, joten sekaannus oli ihan ymmärrettävä), mutta tuollainen huudahdus on vähän samaa luokkaa kuin "Olet käynyt kampaajalla!" Ihanko totta? Hyvä kun kerroit!

Nainen seisoo nojatuolin vieressä.

Oletko sinä kohdannut töissä tai muussa tilaisuudessa outoa kommentointia tyylistäsi?

Kommentit

 1. Onpas kiva asu! Ihanaa, miten olet saanut niin sanotusti arkisen paita & shortsit-yhdistelmän näyttämään just sulta ja noi kaikki asusteet tekevät siitä tosi mielenkiintoisen ja alternative-henkisen. :) Mä oon miettinyt pitkien säärystimien neulomista, ne olisi varmaan ihan kätevät talvella juoksulenkillä, musta tuntuu että pakkaskeleillä viime iskee reisiin juostessa. Pitkät napakat säärystimet voisi vetää juoksutrikoiden päälle kivasti lämmittämään. :)

  Opetin monta vuotta pianonsoittoa kaupungilla, pienemmiltä oppilailta sai kuulla aina kommenttia tyyliin "ope miks sulla on aina niin hassut vaatteet". :D Eikös se niin ole, että totuus tulee lasten suusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ^_^ Joo, lapset sanoo asioita suoraan, mutta myös tuoreella näkökulmalla, jos aikuiset ei ole ehtineet iskostaa heidän päähän ennakkoluuloja tai muita hölmöjä sääntöjä esim. pukeutumisesta. :D Mulla on yleensä aina säärystimet lenkillä, mutta ne on vaan nilkoille ja pohkeille. Minulla reidet turtuu kylmyyteen aika nopeasti. :'D

   Poista

Lähetä kommentti