Lainavaatteissa: asukokonaisuus puolison vaatekaapista

TiiaVee Sweet Pandemonium -blogista keksi ihan loistavan asuhaasteen, jota toteutan tässä postauksessa. Asu tuli koostaa jonkun muun vaatekaapin sisällöstä. Tiian haasteen idea on muistuttaa, ettei aina tarvitse hankkia uutta, vaan kierrättämällä ja lainaamalla voi piristää pukeutumistaan. En Helsingin koronatilanteessa halunnut mennä häiriköimään kavereitani pelkästään vaatteiden takia, joten tein asun Leijonan vaatteista. 

lähikuva, nainen, bandanahuivi hiuspantana, harmaa t-paita.

Minulla ja Leijonalla on aika erilaiset tyylit, minä käytän mustaa ja muita tummia sävyjä, Leijona taasen suosii sinistä, oranssin kaltaisia lämpimiä värejä ja vaaleita sävyjä. Onneksi hänellä on kuitenkin sen verran monipuolinen maku, että minunkin tyyliini sopiva kokonaisuus saatiin aikaan. Tulkitsin haastetta niin, että omat alusvaatteet sai olla. 😉 Meillä on myös sen verran eri kokoinen jalka, että otin omat saappaat Leijonan bootsien sijaan.

Nainen pin-up-asennossa, pillifarkut, napapaita ja mustat nahakasaappaat, joissa on isot koristesoljet.

Hiuskoriste: Bandanahuivi
Paita: Zoo York
Housut: Dr. Denim
Kengät: Demonia, ostettu Fidalta

Nainen, mustat pillifarkut, harmaa t-paita sidottuna napapaidaksi, goottisaappaat.

Kengät löytyivät Fidalta pari kuukautta sitten, ja olen niihin tosi tyytyväinen. Pitäisi tosin viedä ne suutarille ja laitattaa niiden pohjiin sellaiset liukkailla kevättalven säillä paremmin pitävät kumipohjat. Olin jo ihan valmis talven kanssa ja kaipaisin aurinkoisia kirkkaita päiviä. Valitettavasti Helsingissä on tuivertanut lunta niin paljon, että joskus epäilen joutuneeni lumisadepallon sisään, jota joku ravistelee nyt turhan tiuhaan. 

Olen yrittänyt yhä enemmän ja enemmän ostaa vaatteeni käytettyinä, ja tässä Leijonan vaatteita sovitellessani tajusin, että kannattaisi kahlata myös "miesten" vaatteiksi luokitellut tuotteet liikkeissä. Sieltä saattaa löytyä jotain tosi mielenkiintoista, joka pienellä muokkauksella muuttuu ihanaksi uniikiksi vaatteeksi tai asusteeksi. Kiitos siis Tiia, että keksit tämän asuhaasteen! 😊 Tuolla kengänostoreissulla sain myös tietää, että Fidalla on kanta-asiakasohjelma ja kanta-asiakkaana saa 20 % alennusta yli 20 euron ostoksista. Taas yksi hyvä syy hankkia kierrätettyä eikä uutta.

Tiian haasteessa piti onnistua tekemään asu, jota itse käyttäisi. Tätä lookia voisin hyvin käyttää kavereiden illanvietossa, piknikillä tai tämä voisi toimia festareilla (jos sellaisia olisi). Mökkibileisiin tämä sopisi myös. Muuten tämä on yleistä pukeutumistani rockhenkisempi kokonaisuus, mutta tunnen oloni siinä mukavaksi. Tässä asussa voisi vaikka remppailla kesämökin terassia kuntoon mukavana aurinkoisena päivänä. 

Nainen, pillifarkut, kirkas punainen huulipuna, amerikkalaistyylinen rock-asu.

Hain asuun Amerikan tunnelmaa, mutta onnistuiko se teidän mielestä? 😊

Kannattaa käydä kurkkaamassa myös Tiian asu!

Kommentit

  1. Toimii kyllä :) Hauska haaste. Oman avokin kaapista ei kyllä taitais löytyä mulle juuri mitään, mutta tekisi silti mieli yrittää xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi tosi kivaa nähdä, millainen asu sieltä tulisi! 😄 Ja ainahan voi vaan hyödyntää jotain asusteita?

      Poista
  2. Onpas kiva asu! :) Tulee niin kesävibat ja tosiaan sellanen jenkkifiilis! Ja kiva, että haaste inspiroi! Ihanat saappaat olet löytänyt, toivottavasti Turkuunkin tulisi jossain vaiheessa tuo Fida.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja ihan mahtavaa, että keksit tällaisen haasteen. 😄

      Poista

Lähetä kommentti