Upeita huulipunia Wycon cosmeticsilta

En ole pariin viikkoon ennättänyt kuvata asuja, joten tänä torstaina on jälleen jotain muuta luvassa. 

Nainen, sinistä huulipunaa.

Yksi tapa, jolla tykkään tuoda goottityyliä mukaan arkiasuihin, on voimakkaat huulipunat. Nyt koronan ja kasvomaskien kanssa se ei tosin ole niin hyvä vinkki. Mutta halusin kuitenkin kirjoittaa siitä, sillä emmehän me nyt aivan kaiken aikaa ole maskit naamalla ja joskus tulevaisuudessa maskeja ei enää tarvitse käyttää niin paljoa. Tai ainakin toivon niin!

Olen hyvin tyytyväinen yhteen italialaiseen meikkimerkkiin nimeltä Wycon cosmetics. Lähinnä heidän huulipuniinsa, muita meikkejä en heiltä ole kokeillut. Törmäsin heihin 2018, kun olin syksyllä lomalla Italiassa. Satuin kaupungilla tallustaessani näkemään tämän ennestään täysin tuntemattoman meikkifirman myymälän, jossa mainostettiin alennusmyyntejä. 

Viisi Wycon cosmetics -huulipunaa, vihreä, musta, liila, viininpunainen ja ruskea.

Poikkesin sisään ja riemukseni huomasin, että heidän huulipunahyllynsä notkuivat eri värejä kuin irttarilaarit. Ja huulipunat olivat alennusmyynnissä todella edullisia. Normaalihinnatkin ovat hinta-laatu-suhteeltaan mielestäni erittäin hyvät. 

Ostin silloin vain kolme huulipunaa, sillä en vielä tiennyt, miten laadukkaita ne oikeasti olivat. Kun sitten kokeilin tuotteitani, olin haltioissani. Creamy-tuotesarjan huulipunat olivat ihanan helliä huulten iholle, ja väripigmenttiä oli kuitenkin runsaasti. 

Kun olin kotona Suomessa, päätin, että haluan tilata lisää Wyconin tuotteita. Mutta vuonna 2018 sain karvaasti oppia, ettei yritys toimittanut Suomeen. Se toimitti paketteja ainoastaan Italiaan, Kreikkaan ja pariin muuhun Italian naapurimaahan. Jotenkin ihan käsittämätöntä EU-alueella! Tai ehkä olen vain jotenkin naiivi postitusmaksujen ja -rumban vaivalloisuuden suhteen. 

En tiedä, missä vaiheessa firma päätti laajentaa asiakaskuntaansa, mutta nykyään heiltä saa tuotteita myös Suomeen. Tilasin joitakin kuukausia sitten lisää huulipunia. Heillä oli alennuksessa useita alternative-henkisiä huulipunan sävyjä. Olen aavistuksen huolissani, aikovatko he muuttaa tuotteitaan sovinnollisemmiksi. Toivottavasti jatkossakin heiltä saa vihreää ja mustaa huulipunaa!

Käsivarressa huulipunalla tehtyjä viivoja. Värit ovat ruskea, liila, musta, viininpunainen ja vihreä.

Pidän shokkivärien lisäksi myös tässä kuvassa vasemmalla olevasta ruskean sävystä. Se taittaa kylmään ja tekee lookista hieman dead girl -henkisen. Tietysti oikeanlaisella silmämeikillä. 

Minulla on hyvin kuiva iho ja talvella huulet kuivuvat herkästi. Useat Wyconin huulipunat kuitenkin ovat niin kosteuttavia, että pystyn niitä käyttämään. Juuri nyt tosin huuleni ja ihoni ovat olleet niin kuivia, että suupielieni iho on alkanut revetä. 😨 Näytän siis Dark Knight -leffan Jokerilta, vaikkakin meikkaan hiukan hillitymmin.


Mukavaa vappua kaikille! Toivottavasti sima on helmeilevää ja munkit herkullisia! 🥳 Seuraava postaus tulee vasta vapusta toipumisen jälkeen torstaina 6.5.

Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Piti vielä lisätä, kommentti lähti vähän liian aikaisin käsistä: mutta täytyisi opetella itse käyttämään punia enempi, ne toisi lisää naisellisuutta ulkoiseen olemukseen ja viimeistellyn olon. En tie miettiikö sitä itse pölhösti alitajuisesti sitä et onko se muka liian överiä tai liian juhlavaa arkeen. Täytyisi opetella pois näistä typeristä ajatusmalleista.

      Poista
    2. Kiitos! 🧡 Toivottavasti tuommoiset alitajuiset ajatukset ei vaivaa ainakaan enää pitkään, vaan voit iloita huulipunasta vaikka olisit koko päivän himassa. 😊

      Poista
  2. Multa on mennyt ihan ohi tällainen kosmetiikkamerkki! Tosi kivan näköisiä sävyjä. <3 Mulla on ollut käytössä Jeffree Starin huulipunia, ne on ollut ainoita käyttämiäni, jotka oikeesti on pysynyt huulilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle Jefree Starin huulipunat on tuntuneet vähän kuivattavilta (tai siis se yksi, jota olen testannut), mutta niissä on kyl ihania värejä! 😊

      Poista

Lähetä kommentti