Industrialia ja synkkää teknoa Double Clap -nettiradiosta

Kuulin melko tuoreesta nettiradiosta, jossa soitetaan synkiöille sopivaa teknoa ja muuta klubitusmusiikkia, joten ajattelin vinkata siitä täällä. 😄 Nettiradion nimi on Double Clap ja se on kaupallinen radio, joka ilahduttaa niin biletysmusiikin kaipuussa kuin reiveistä haaveillessa.

Keltaisia välkkyviä valoja pimeydessä.
Kuva: tunnelmotions Pixabaysta.

Kaikki kanavan musiikki ei tosin ole minun makuun tarpeeksi synkkää, vaan siellä soitetaan monipuolisesti kaikenlaista teknoa, EDM:ää ja niin edespäin. Double Clapin nettisivuilla on listattuna heidän toistuvia ohjelmiaan ja poimin tähän sellaiset, jotka voisivat soveltua paremmin gooteille ja muille synkistelijöille.

Darkest Hours by NoiZu, kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 17

Industrialia, synkkää teknoa ja muuta alternativea. Tämän kun pistää päälle ja silmät kiinni kämpässään, voi kuvitella olevansa Club Infektiolla. Näin kesäiseen aikaan torstait klo 17 eivät ehkä ole kovin pimeitä tai synkkiä, mutta minä ainakin olen iloinen, että voi after work -henkisesti bilettää viideltä arkipäivänä. 😊

Seven Sins with Simona -podcast

Ensimmäinen jakso tästä podcastista julkaistiin 27.5. torstaina, ja luvassa on vielä 6 jaksoa lisää synkkää teknoa, jonka seassa on teemaan sopivia kertomuksia. Jos nyt ihan rehellinen olen, niin en tajunnut, missä Double Clapin sivuilla voisi kuunnella jälkikäteen ohjelmia. Simonen shown kohdalla on onneksi linkki hänen soundcloud-tililleen, mistä löytyy melko tuoreena Double Clapin mainitseva raita.

Mindcore Style-X, kuukauden toisena perjantaina klo 23

Wailyn pitämässä kahden tunnin setissä luvataan raskaita säveliä, joten tämä on varmasti synkiöiden makuun. Tosin tämä ei ole mikään keskiyön primitiivinen reivihetki, sillä ohjelmassa on myös haastatteluja ja vierailijoita.

Proteus Presents Superstition Sunday Sessions, kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 19

90-luvun reivikulttuurista inspiraationsa saanut ohjelma, jossa on enemmän tai vähemmän synkkään makuun iskevää musiikkia.

Mystic Sounds by Time to Fly, perjantaisin klo 17

Ohjelmassa soitetaan musiikkia, jossa on maanläheinen energia ja raakaa voimaa. En ole vielä kuunnellut, mutta ajattelin ensi perjantaina kokeilla! Ohjelman kuvaus vaikuttaa siltä, että musiikin tahdissa heiluessa voisi irrottautua aika hyvin kaikista maallisista murheistaan. 

Yllätyksiä undergroundista

Kun kävin Double Clapin sivujen listaa läpi, muutama ohjelma lupasi ilahduttaa kuulijoita underground-musiikilla, mikä herätti kiinnostukseni. On mukava kokeilla välillä itselleen uusia asioita, ja underground voi olla sopivasti outoa. 

Lunatic Events kuukauden ensimmäisenä ja kolmantena keskiviikkona klo 18

Tämän ohjelman kuvaus lupaa underground-musiikkia, joten ajattelin ainakin itse kokeilla kesäkuussa, pidänkö showsta ja onko se tarpeeksi underground, outo tai synkeä makuuni. 

HeyGuest Radio by Annie Hill, kuukauden kolmantena torstaina

Tämän ohjelman kohdalla ei oltu kerrottu tarkkaa kellonaikaa, mutta kahden tunnin setissä luvataan uniikkeja äänimaisemia ja monenlaisia musiikkityylejä. 



Kommentit

  1. En olekkaan ikinä kuullutkaan tuosta kanavasta, täytyykin laittaa tutkailuun, josko itsekkin löytäisi vaihtelua omaan musiikinkuunteluun ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa, jos tuolta löytyy sinullekin jotain mieluisaa musiikkia! 😊

      Poista

Lähetä kommentti