Rock-okkultistina minilomalla Loviisassa

Kävimme pari viikonloppua sitten Leijonan kanssa päiväretkellä Loviisassa. Olimme varanneet skonssibrunssin Loviisan Kappelista, mikä oli aivan ihana paikka! Vaikka kyseinen teehuone henkiikin 1800- ja 1900-lukujen taitteen tunnelmaa, olin valinnut asuksi enemmän biker- tai rock-suuntaan olevan kokonaisuuden hyppysellisellä okkultismia. Kappelissa oli muuten elämäni parhaat skonssit (kyllä, jopa paremmat kuin Lontoossa), joten sinne kannattaa ehdottomasti mennä!

Nainen seisoo raunioilla. Päällä tekonahkahousut, rockhenkinen toppi, päässä aurinkolasit.

Tarjoilijalta saimme kuulla, että Loviisassa sattui olemaan juuri tuona sunnuntaina avoimien puutarhojen päivä, joten aterian jälkeen lähdimme tallustelemaan ympäri kaupunkia vieraiden ihmisten pihoille. Kyseinen tapahtuma järjestetään vielä pari kertaa tänä vuonna, ja on kokemisen arvoinen, jos tykkää kesäisistä puutarhoista ja kasveista. Nyt on vielä kaksi mahdollisuutta: 20.6. ja 8.8.

Matkan varrella päädyimme myös Loviisan vanhojen linnoitusrakennelmien raunioille, ja siellä päätimme ottaa nämä asukuvat. 

Nainen istuu, takana raunio. Käsissä goottikäsineet, silmillä aurinkolasit.


Kaulakoru: Hongatar Etsystä
Lyhyt hanska: Punanaamio
Pidempi hanska: Jokin alternativekauppa Turussa melkein 10 vuotta sitten
Paita: EMP
Rintaliivit: Change
Housut: Morticia
Kengät: Espoon kierrätyskeskus
Aurinkolasit: Berliinistä

Tämä EMP:ltä ostettu paita, jota kutsun kultistitopiksi, on kestänyt ihan hyvin. Se on alkanut pikkuisen haalistua noin viidennentoista pesukerran jälkeen, mutta on edelleen ihan hyvässä kunnossa. Paita on melko löysä, joten sitä ei tarvitse pestä joka käyttökerran jälkeen, vaan tuuletus riittää. 

Paita toimii mukavasti lämpöisellä säällä, vaikkakaan ei ehkä ole paras malli juuri minun keholleni. Topin iso printti tekee etumuksen kankaasta hieman jäykän, jolloin se saattaa helposti näyttää vähän laatikkomaiselta. Tykkäsin kuitenkin printin okkultistifiiliksestä, joten halusin sen. 

Ajattelin myös, että on ihan hyvä, että minulla on mukavia vaatteita, joiden kanssa en pohdi, mikä näyttäisi muiden silmään parhaimmalta minun päälläni. Vaan käytän sellaisia vaatteita, jotka ovat mielestäni hauskoja ja joissa minulle itselle tulee hyvä olo. 😊 

Nainen seisoo kivisessä seinämässä olevassa oviaukossa. Päällä tekonahkahousut ja toppi, jossa on uoija-laudan kuva.

Tällaiset kainaloista avoimet paidat kaipaavat seurakseen joko sen, että on ilman rintaliivejä, tai sitten rintaliivien kannattaa mielestäni olla selvästi eri väriä paidan kanssa. Tällöin ne toimivat väripilkkuna asussa. Kaikkiin asuihin alusvaatteiden vilautteleminen ei tietenkään toimi. 😂 Rock- tai punk-henkisessä asussa se on mielestäni ihan hyvän näköistä.

Kommentit

  1. Kuulostaapa ihanalta! Olen aina tykännyt Loviisasta, siellä tuli ennen käytyä usein, sillä vietin ison osan lapsuutta Porvoon seudulla, ja sukua asuu siellä päin edelleen. Tuon puutarhapäivän lisäksi Loviisan Wanhat talot on myös tosi kiva tapahtuma, pari vuotta sitten kävin katsastamassa.

    Ei ole tullut aikaisemmin kommentoitua, mutta sulla on tosi kivoja kirjoituksia ja monipuolisia aiheita :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhojen talojen sisään kurkkiminen kuulostaa tosi mielenkiintoiselta! Toivottavasti sellainen voidaan järjestää taas tänä vuonna koronasta huolimatta. 😄 Ja kiitos, tosi kivaa, jos kirjoitukset on ilahduttaneet! 🧡

      Poista
  2. Kuulostaa ihanalta minilomalta, pitäisi joskus Loviisassa poiketa! Multa löytyy kans tuo toppi, tilasin aika reilussa koossa, mutta eipä se väljyys haittaa, tulee rento fiilis. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti