Punamusta asu ja matkavinkkejä Lappeenrantaan

Nautin lämpimistä säistä, ja tässä asussa oli mukavaa olla helteisessä kaupungissa niin Helsingissä kuin Lappeenrannassa. Nämä kuvat ovat jokusen viikon takaa kesälomaretkeltä, jonka teimme Leijonan kanssa. 

Nainen kävelemässä sillalla. Roikottaa tosiessa kädessä sandaaleita. Asuna Pirkkaanpunainen ilmava paita sekä mustat lyhyet shortsit.


Olen oppinut käyttämään kasvomaskeja niin, että huulipuna ei tuhriudu juuri ollenkaan maskin takana. Tai, noh, kertakäyttömaskien kanssa olen siinä onnistunut, kangasmaskit taasen ovat tiukemmin vasten naamaa. Eri juttu on sitten se, onko siitä huulipunasta mitään iloa, jos se on vain maskin takana piilossa. 🤔 Joka tapauksessa on ollut kivaa laittaa erilaisia huulipunia pitkästä aikaa. Jotenkin olen jaksanut meikata viime aikoina aika vähän.

Tässä asussa punainen paita on hyvä suoja paahtavaa aurinkoa vastaan, muttei ole tukahduttavan kuuma. Jos on oikein pahat helteet, kannattaa unohtaa vyö, joka kuristaa kankaat tiiviisti vasten ihoa. Lappeenrannan retkellämme ei onneksi enää ollut kovia helteitä, joten tässä asussa oli ihan leppoisaa myös hämärtyvässä illassa.

Nainen istuu portailla. Päällään punainen paita, mustat shortsit ja musta vyö. Kirkkaanpunaista huulipunaa.


Vintagekauluspaita: Fida, alunperin Empereia
Toppi paidan alla: Cubus
Shortsit: H&M
Vyö: Fidalta, alunperin Sisley
Kengät: Duffy, netistä tilattu
Korvakorut: Unique Design by Maria, ostettu Nudgesta
Kaulakoru: Bloodmilk
Rannekoru: Perintöä äidiltäni

Metallisesta kukasta ja kumisista sulista koostuva korvakoru.


Tykkään näyttävistä isoista korvakoruista, ja sellaisia ovat Unique Design by Marian korvakorut. Sulkamainen osa on valmistettu kierrätetystä polkupyörän sisäkumista. Minusta se on hienoa, samoin kuin se, ettei sulkamaisen koristeen aikaansaamiseksi ole nyhdetty mistään linnusta höyhenpeitettä irti!

Tässä asussa se ei näy, mutta käyttämäni shortsit ovat tosi vanhat ja ne ovat lantiomittaiset. En jostain syystä oikein tykkää jo jonkun aikaa muodissa olleista shortseista, joissa on korkea vyötärö. Olen jo pari vuotta turhaan yrittänyt metsästää uusia shortseja, jotka tulisivat jonnekin lantion ja vyötärön välimaastoon. Tykkään siitä, että joidenkin toppien kanssa napa voi näkyä. 

Olimme Leijonan kanssa yötä Hotelli Rakuunassa, joka on tehty vanhaan upeaan kasarmirakennukseen. Siinä lähistöllä oli myös hieno vanha kirkko sekä kauniita puutaloja. Kirkon seinustalta löytyi hauska kuvauskohtakin. 😄

Nainen seisoo tiiliseinän edessä, jossa on tiilistä muurattu aurinkokuvio. Naisella on päällään löysä paita, lyhyet shortsit ja jalassaan korkeakorkoiset sandaalit.


Nainen kyyryssä tiiliseinän edessä.


Olen käynyt vain kerran aiemmin Lappeenrannassa, enkä silloin ehtinyt katsella museoita tai vanhaa linnoitusta. Tykkäsin paikasta tosi paljon, erityisesti Wolkoffin talomuseo oli mielenkiintoinen ja sen vieressä on todella hyvää ruokaa tarjoileva ravintola Wolkoff. Ravintolalla oli terassi Wolkoffien talon sisäpihalla, ja se oli tosi tunnelmallinen paikka.

Onko sinulla vielä lomahetkiä edessä, vai oletko jo siirtynyt syksyiseen arkeen? Mikä on paras lomamuistosi tältä kesältä? 😊

Kommentit