Koristekurpitsat valtaavat asunnon

Tämän syksyn tai Halloweenin muotijuttu on selvästi erilaiset koristekurpitsat. Onhan niitä ollut parina viime vuonnakin, mutta nyt tuntuu, että niitä on vaikka minkälaisia. Jotkut näkemistäni ovat olleet oikeastaan aika rumia, käytännössä oranssilla sametilla päällystettyjä litistyneitä jalkapalloja. Mutta osa on ollut viehkeitä, ja nyt Halloweenin ollessa jo tällä viikolla, monet koristeet ovat alennuksessa. 

Puisella hyllyllä kaksi vaaleaa samettista koristekurpitsaa, valkoinen keraaminen pullo ja peuran kallo.

Taisin jossakin blogitekstissä kirjoittaa, että sytyn aika hitaasti erilaisille muoti-ilmiöille, mutta koristekurpitsojen kohdalla lämpeneminen ei kestänyt pitkään. Ajattelin, että kurpitsat toimivat ympäri vuoden erilaisissa koristetehtävissä, eivät vain Halloweenina, joten totesin voivani hankkia niitä. Yritän ostaa uutena vain sellaisia esineitä ja vaatteita, joille tulee paljon käyttöä useiksi vuosiksi.

Löysin neljän koristekurpitsan settejä Jotexilta ja tykästyin eniten vaaleanharmaaseen versioon. Lähinnä kait siitä syystä, että keittiössämme olevassa ruokailunurkkauksessa on valkoinen pöytä ja tuolit, sekä hyllyköillä cabinets of curiosities -henkisesti monenlaista vaaleaa koriste-esinettä. Ajattelin, että osa kurpitsoista voisi asua siellä ympärivuotisesti, ja tuoda hieman noitamaista fiilistä aamuihin. Aamuja ilahduttamaan hyllyssä on myös kirkasvalovalmppu, josta on iloa sekä kasveille että ihmisille. 

Vanha puuhylly, hyllyssä simpukoita, koristekurpitsoja ja erilaisia lasipurkkeja.

Pidin tosi paljon näiden kurpitsojen muodosta: ne ovat vielä sopivan pyöreitä, mutteivät kuitenkaan täysin symmetrisiä. Vaalein niistä tosin näyttää välillä vähän valkosipulilta, mutta eipähän tarvitse varoa vampyyreitä. 😉Hankin myös kerralla kaksi settiä eli nyt asunnossamme pyörii kahdeksan pientä kurpitsaa.

Muratin vieressä kolme koristekurpitsaa, valkoinen harmaa ja vaalean vihreä.

En saanut aikaiseksi järjestää itse Halloween-bileitä tänäkään vuonna. Tuntuu siltä, että koko lokakuu meni taas aivan vilauksessa ohi. Pääsen kuitenkin juhlimaan Halloweenia yhden tutun tupareissa, ja lisäksi Keep Changing Colours -blogia pitävä Eni keksi tänä vuonna järjestää Secret Pumpkin -lahjanvaihtajaiset. Konsepti on varmaan joillekin tuttu joululahjoista, joiden antajat ja saajat arvotaan, mutta gootit ja muut synkiöt tykkäävät harrastaa tätä Halloweenina. 

Ensi maanantaina näytän, millaisen Halloween-lahjan minä sain, sekä listaan osallistuneiden blogit, jos olet kiinnostunut kurkkaamaan muiden saamia yllätyksiä. Edellisvuonna osallistuin kansainväliseen Sercret Pumpkin -lahjanvaihtoon ja sain pari taidekorttia, jotka sopivat tuon talvipuutarhaa muistuttavan tilamme sisustukseen. Jännittää, mitä tämän vuoden paketista paljastuu!


Ihanaa Halloweenia, Samhainia tai Kekriä, mitä ikinä tykkäätkään juhlia! 🧡

Kommentit

 1. Ihania kurpitsoita ja kotisi näyttää myös kauniilta <3

  VastaaPoista
 2. Nuo kurpitsat sopii teidän sisustukseen kyllä ihan täydellisesti! Tykkään tosi paljon myös siitä, että noissa kurpitsoissa on haettu vähän modernimpaa muotoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 🧡 Mä kanssa tykkään tuosta muotokielestä tosi paljon, metalliosan kiemuraisuus varsinkin on hauska. 😄

   Poista

Lähetä kommentti