Eleganssia pitkällä hameella ja Modo Mion korulla

Tämän päivän asu on sellainen, jota käytän paljon kotikonttorilla. Työskentelen useimmiten seisaallaan sähkötyöpöydän äärellä, joten nilkkoihin asti ulottuva hame on helppo ja vaivaton. 

Nainen, päällä pitkä musta hame, jossa kaksi koristesolkea, sekä tumma kukkapaita ja kaulassa suurennuslasikoru.

Hameen olen saanut vuosia sitten silloiselta tyttöystävältäni. Hame on ollut niin pitkään käytössä, että pesulapusta on kuluneet kaikki merkinnät pois. Minulla ei siis valitettavasti ole enää mitään käryä, minkä firman tuotteesta on kyse. 

Hameessa on poikkeuksellisesti kaksi taskua, mikä saattaa hyvinkin johtua siitä, että se on unisextuote tai miestenhame. 🤷🏼‍♀️ Pidän hameen yksinkertaisista linjoista ja minimalistisista koristeista. Ulospäin näkyvien solkien lisäksi hameessa on tarranauhakiinnitykset, jotka varmaan jossain vaiheessa joutuu uusimaan tai muuttamaan esimerkiksi soljeksi tai nappikiinnitykseksi.

Hameen soljet sekä hihansuu, jossa koristenappi.

Paita puolestaan on löytö kirpparilta viime kesänä. Pidän todella paljon sen hihansuista ja niskan pienistä napeista. Niissä on kivalla tavalla vanhahtava fiilis. Ja paidan värisävyt ovat tietysti sopivan synkkiä ja syksyisiä. 

Naisen niska. Paidassa on yläreunassa kaksi koristenappia ja halkio.

Hame: ei tietoa, saatu lahjaksi
Paita: Kirpparilta, alkujaan Only
Suurennuslasikoru: Modo Mio

Kaulassa roikkuvan suurennuslasikorun olen aikanaan bongannut Ateneumin myymälästä. Modo Mio -nimisellä merkillä on paljon erilaisia ihania koruja, jotka ovat saaneet vaikutteita menneistä vuosikymmenistä. Hyvin harvoin oikeasti enää taitaa suurennuslaseja tarvita, mutta koru on mielestäni hauska. Tai noh, palataan asiaan sitten kun olen 87 ja taas hukannut lukulasini. Silloin suurennuslasikorusta saattaa olla hyötyä. 😄

Täytyy tosin myöntää, että työpöydän ääressä otan tämän suurennuslasikorun usein pois, koska se killuu juuri sopivalla etäisyydellä kolhiintuakseen työpöydän reunaan. Samoin isot korvarenkaat ovat ihania mutta epäkäytännöllisiä, kun ne videopalaverin aikana heiluvat vasten kuulokkeiden mikrofonia. Epämiellyttävää niin minulle kuin niille, jotka joutuisivat mikistä ja korviksista lähteviä kolahduksia kuulemaan. Minusta on kuitenkin kivaa yrittää käyttää korujani myös kotioloissa, eikä jumittua käyttämään samoja vaatteita päivästä toiseen etätöissä.

Hymyilevä nainen, tumma kukkapaita, vieressä huonekasvi korkealla telineellä.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Minä ainakin olen jo siinä tilassa, että lasken päiviä joululomaan. 😅

Kommentit

  1. Hurjan nätti asu! Sulla on ihan huikea taito yhdistellä erilaisia vaatteita ja asusteita upeasti. :) (Ja olispa tuollaisia tummataustaisia kukkakuoseja myös jossaihn hellemekoissa, niin en kesäisin muuta käyttäisikään.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! 🥰 Oon ihan samaa mieltä, mekko tuollaisella kuviolla olisi ihan täydellinen kesämekko. 😄

      Poista

Lähetä kommentti