Secret Pumpkin: Halloween-lahja

Kuten viime viikolla kerroin, osallistuin tänä Halloweenina yllätyslahjarinkiin. Edellisenä vuonna osallistuin kansainväliseen versioon, mutta tänä vuonna Keep changing colours -blogin Eni järjesti suomalaisten synkiöbloggaajien kesken Secret Pumpkinin. 

Meitä osallistui viisi, ja halusimme, ettei kukaan tiedä, keneltä on saamassa paketin. Käytimme arpomiseen Draw names -nimistä sivustoa, mutta emme alkaneet laittaa siihen palveluun osoitetietojamme tai lahjatoiveitamme. Hoidimme sen asian vähän tietoturvallisempaa reittiä pitkin. 😊 Lahjatoiveet eivät olleet välttämättä mitään konkreettisia toiveita, vaan teimme lyhyet kuvaukset itsestämme, että millaisista asioista tykkäämme ja mikä voisi ilahduttaa.

Minun lahjani oli Eniltä, ja sain häneltä käärmeteemaisen paketin. Olin vinkannut, että minulla on tulevan talven takia tarvetta uudelle lämpöiselle pannalle, joten Eni oli hankkinut minulle pannan ja tehnyt siihen itse upean käärmekorun, joka toimii myös rintakoruna. 

Nainen päässään viininpunainen panta, jossa on korallikäärmeeltä näyttävä iso solki.

Käärmeteema jatkui myös paketista löytyneessä toisessa esineessä: sain ihanan kynttilänjalan, joka sopii hienosti sisustukseen! Olen alkanut taas iltojen pimetessä polttaa enemmän kynttilöitä, joten lahjavalinta oli osuva. 

Kullanvärinen kynttilänjalka, jota kiertää käärmekoriste. Vieressä musta kortti, jossa on vampuurinsuu.

Tässä lista vielä Secret Pumpkin -lahjomiseen osallistuneista. Minusta oli tosi ihanaa, miten kaikilla oli ajatuksella valittuja lahjoja ja tämä oli ilman muuta yksi parhaista jutuista lokakuussa. 🧡

Keep changing colours (Eni)

Hiidentupa (Hiidenneito)

Sweet Pandemonium (Tiia)

Tea and Vanity (Maru)

Kommentit