Uusi hyödyllinen asuste: klipsutin

Löysin kesällä hyödyllisen asusteen, josta on iloa varsinkin hartiahuiveja ja muita neuleita käyttäville. Kyseessä on klipsuttimeksi kutsuttu asia, joka näyttää korulta, mutta toimii myös kiinnitysapuna.

Nainen, bolero, klipsutin pitää boleron päitä yhdessä.

Ostin tämän boleron kirppikseltä kesällä, ja klipsutin sopii siihen täydellisesti. Ilman sitä kangas roikkuisi aika kummallisesti, sillä tämä on jotain löysää trikoota.

Klipsuttimia valmistaa perheyritys Hyvinkäältä. Ostin omani Serlachius Gösta -museon myymälästä, ja siellä oli esillä vain pari (oletettavasti tarkkaan valittua) mallia. Klipsuttimen nettisivuilla onkin sitten valikoimaa kuin marketin irtokarkkihyllyillä. Olen varsin tyytyväinen omaan klipsuttimeeni, sillä se on sopivan neutraali ja sopii siksi moneen asuun. Harkitsen kuitenkin, haluaisinko jonkun värikkäämmän yksilön erilaista tyyliä luomaan.

Nainen, huivi, huivin sivuja pitää yhdessä klipsutin.

Yllä olevasta kuvasta näkee, miten klipsuttimella saa aseteltua huivin lämmittämään kroppaa paremmin. Toimii varsinkin ihmisille, jotka eivät tykkää ponchoista, mutta jotka kaipaavat ponchon tuomaa lämpöä.

Näissä kuvissa on hyvin yksinkertainen tapa asetella klipsutin, mutta muitakin vähän luovempia tapoja varmasti on. Tuli mieleen, että tuulisella säällä klipsuttimella voisi kiinnittää kaulahuivin päät niin, etteivät ne lähde ilmavirtojen riepottelemana heilumaan hallitsemattomasti. 

Klipsutin rasiassaan. Klipsuttimessa on koristeena tekotimantti.


Tuleeko sinulle mieleen ideoita, miten klipsutinta voisi käyttää asussa, tai vaikka päähineessä tai laukussa? 😊

Kommentit

  1. Nää klipsuttimet on todella käteviä. Ostin vuosi sitten jouluna myyjäisistä moisen unisieppari koristeella 😊 ihanaa kun saa vetoketjuttomat ja napittomat paidat kiinni 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unisieppari kuulostaa tosi kauniilta! Oon nyt muutaman kerran käyttänyt omaa klipsutinta ja olen kyl tykännyt. 😊

      Poista

Lähetä kommentti