Kevään sävyjä talven keskelle

Tämä asu on tarkoituksella tavallista tyyliäni pastellisempi ja vaaleampi, koska alan olla tosi kyllästynyt tähän jatkuvaan pimeyteen, jota päivästä toiseen kohtaamme näillä pohjoisilla leveysasteilla.

Nainen, vaapeanpunainen röyhelöinen paita, piikikäs korsetti, kellohame, vaaleanpunainen kukkakuvioinen laukku, samaa sarjaa kengät.

Tässä asussa on yllättävän vähän kirppareilta tai second hand -liikkeistä haalittua kamaa. Itse asiassa ainoastaan vaaleanpunainen paita on Fidalta. Hame on vaateliikkeestä, joka oli vielä pari vuotta sitten Helsingissä Korkeavuorenkadulla, mutta enää sitä ei taida olla. Nykyään siinä liiketilassa on vain hirmuisesti tekokukkia. 

Laukku ja kengät puolestaan ovat Lohjalta Keskuskenkä-nimisestä liikkeestä. Se ei ole osa mitään ketjua, vaan valitsee itse tuotteensa. Siksi sieltä ostettuja tavaroita ei välttämättä näy kovin monella vastaantulijalla. 

Laukku ja kengät vieretysten.

Hiuksissa killuvan hämähäkin olen löytänyt jokunen vuosi sitten Lindexin lastenosastolta Halloweenin aikaan. Stereotyypit ovat joskus totta: useimmat gootit ja synkiöt kyttäävät lokakuussa Halloweentuotteita, jos vaikka löytäisivät jotain kivaa jokapäiväiseen käyttöön. 

Hiuskoriste: Lindex
Paita: Fida, alunperin s.Oliver
Korsetti: Punk Rave, Morticia
Hame: JnC Couture
Sukkahousut: Aleksi 13
Kengät: Jana, Kenkäkeskus
Laukku: Migant, Kenkäkeskus

Nainen istuu. Kellohameessa on raitoja, joista osan läpi kuultaa sääret.

Minulla oli pitkään vaihe, että en sietänyt vaaleanpunaista. Joskus teininä oli myös vaihe, etten yhtään pitänyt valkoisesta väristä. Jos olisin saanut päättää, olisin varmaan maalannut ekan asuntoni (vuokrakämppä) seinät violeteiksi tai viininpunaisiksi 🙄 Nyt iän kartuttua olen alkanut arvostaa enemmän ja enemmän kontrasteja. Vaaleat sävyt toimivat taustana, jolta tummat sävyt erottuvat selkeästi.

Pidän myös ristiriidoista: vaaleanpunaiset kukkakuosit ovat suloisia, mutta kukkasissa saattaakin vaeltaa pieni myrkyllinen hämähäkki. 

Nainen, vaaleanpunainen röyhelöpaita, musta hame.

Mitä olet itse mieltä, haluaisitko tai pystyisitkö käyttämään hempeää vaaleanpunaista? 😄

Kommentit

 1. Sulle sopii kyllä todella monet värisävyt älyttömän hyvin ^_^ itse en osaa vaaleanpunaista käyttää yhtään, räikeän pinkkiä sen sijaan tykkään käyttää tehoste värinä ^_^ yleensäkkin tekisi itselle varmaan hyvää opetella käyttämään värejä :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 🥰 Täytyy myöntää, että en mäkään ihan hirmu usein käytä muuta väriä kuin viininpunaista (mustan lisäksi). 😅

   Poista
 2. Mahtava yhdistelmä jälleen kerran :) Tuo korsetti yhdistää ylä -ja alaosan todella kivasti! Omaankin elämääni ovat nimenomaan iän myötä tulleet eri värit sekä sisustukseen että vaatetukseen ^^

  Hassua, kun näin yksi yö unta, että pukeuduin juurikin tuollaiseen vaaleanpunaiseen :D Sitä ei ole omasta kaapista löytynyt kun viimeksi muistaakseni 2010. Voisin kuvitella neulovani vaikka pipon tai kaulaliinan tuossa värissä, käy aika oivallisesti nimenomaan mustan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 🧡 Ja jännää, että sulla oli vaaleanpunaista unessa. 😮Vaaleanpunainen kaulahuivi ja/tai pipo sointuisi varmasti tosi hyvin sun hiuksiin ja olisi kiva kontrasti muuten tummassa asussa! 😊

   Poista

Lähetä kommentti