Rocktyyliä leopardikuviolla

Pitkästä aikaa asupostaus. Vaatteista olen kirjoitellut, mutta asuja en ole esitellyt kahdesta syystä. Ensimmäinen on ajankäyttö. Olen priorisoinut vapaa-ajalla muun muassa koirien kouluttamisen sekä runsas vuosi sitten murtuneen käteni kuntouttamisen. Myöskään Leijonalla ei ole ollut aikaa olla kuvaajana, joten järkkärillä otettujen kuvien sijaan asukuvat ovat nyt kännykällä otettuja räpsäisyjä muun elämän seassa.

Toinen syy on valitettavasti se, että olen pitänyt itseäni rumana, ja kokenut melkein jokaisen valokuvan itsestäni epämiellyttäväksi. Nyt alan pikkuhiljaa päästä siitä yli, mutta ei se helppoa ole.

Nainen kävelee puutarhakaupassa. Hänellä on yllään tunikapituinen toppi, sen päällä biker-tyylinen bolero.

Tämän asun kuvasin jo kesällä, mutta kuvaushetkellä pidin kaikkia kuvia epäonnistuneina. Nyt paria kuukautta myöhemmin osa kuvista on mielestäni siedettäviä, joten päätin julkaista ne. Lisäksi haluan karaista itseäni siinä, ettei kaiken tarvitse olla hienoa ja täydellistä. 

Tässä asussa halusin kokeilla, pystynkö yhdistämään järkevästi sen leopardikuvioisen lippalakin, jonka ostin heräteostoksena ja lähinnä teemajuhlia varten viime vuonna. Toteutin siis hieman rockhenkisen kokonaisuuden. 

Nainen leopardikuvioinen lippis ja aurinkolasit päässään.

Aurinkolasit: Joku koruliike Berliinissä
Hattu: Tokmanni
Bolero: Itsepalvelukirpputori
Paita: EMP, joskus vuonna 2014
Housut: Kierrätyskeskus
Kengät: Stiletto.fi

Nainen legginseissä, jotka koostuvat useista eri materiaalia olevista kankaista. Kankaiden väleissä on paksut saumat.

Tästä yläpuolella olevasta kuvasta näkyy hyvin, että housuina minulla on urheilulegginsit, jotka ovat ennemmin “sporttiset” kuin oikeasti urheiluun tarkoitetut. Niissä menee suoraan polven keskeltä iso sauma, mikä tuntuisi pidemmän päälle ikävältä, jos osallistuisi ryhmäliikuntaan, jossa oltaisiin tekemässä liikkeitä paljon polviltaan (esim. pilates, jooga, lihaskuntoharjoitukset).

EMP:ltä kauan sitten ostetussa paidassa on kukkaa pitelevä luurankokäsi alta pilkistävässä kankaassa. Toppi on tosi mukava päällä, mutta soveltuu paremmin kesäkeleille kuin syksyn viileneviin iltoihin.

Nainen ja koira.

Koska en ollut tyytyväinen puutarhakaupassa otettuihin kuviin, yritin ottaa muutaman peiliselfien kotosalla kauppareissun jälkeen. Tosca halusi myös osallistua.  

Päälläni oleva bolero on mielestäni aivan ihana, ja minulla oli joskus teininä samantyylinen, mutta vähemmän kiiltävästä kankaasta tehty versio. Ostin tämän boleron kirppikseltä, mutta se on alunperin KappAhlin lastenosastolta. Kokolapussa lukee 175 cm. Tämä on erinomainen muistutus siihen, että myös lastenosastolla olevat vaatteet saattavat mahtua minulle, ja että siellä voi olla vaikka mitä kivaa.

Kommentit

 1. Aivan ihana asu, ja varsinkin tuo bolero! Mätsää täydellisesti paidan kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Hyvännäköinen ja myös käytännöllisen oloinen asukokonaisuus ♥ (terv. nimim. myöskin sporttilegginseissä eläjä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnistan. 😄 En ole varmaan 3 kuukauteen käyttänyt muunlaisia housuja.

   Poista

Lähetä kommentti