Modernit puhvihihat musta-kultaisessa asussa

Mistä huomaat, että olet kuormittunut? Minä huomaan sen muun muassa siitä, että en jaksa miettiä erilaisia asuja. Pukeutuminen on vain pakko, joka pitää hoitaa. Samoin meikkaaminen muuttuu minimisuoritukseksi.*

*Meikkaamisen ei tietenkään kuuluisi olla pakollista kenellekään, mutta koska minulla ei oikeastaan ole kulmakarvoja, haluan sellaiset piirtää, jos menen muualle kuin lähiruokakauppaan.

Olen tällä viikolla yrittänyt innostua taas pukeutumisesta, ja tässä yksi asu, jota käytin sekä viime viikonloppuna että nyt etätöissä. Paita on uusvanha eli ostin sen tässä kuussa Pelastusarmeijan iCare-myymälästä. Alunperin paita on Nanson tuote, ja oli erinomaisessa kunnossa. 

Nainen, jonka paidassa on modernit puhvihihat.

Pidän vaatteista, joissa on jokin erikoinen leikkaus tai muu ominaisuus. Tässä paidassa on hauskat hihat, jotka tavallaan muistuttavat vanhoja puhvihihoja, mutta ovat kuitenkin moderni versio niistä.

Takaapäin kuvattu nainen, jonka paidassa on puhvihihat, ja jonka kietaisuhameen rusetti näkyy selässä.

Hameena on vuosia sitten joltain muulta kirpparilta löytynyt kiertaisuhame, joka varmaankin on alunperin jostain ulkomaanmatkalta. Kuviosta ja materiaalista tulee mieleen Kroatia tai vastaava. 

Hame on A-linjainen kietaisuhame, jossa on leveänä rantuna kultapunoksinen kuvio. Tässä hameessa on myös jännä modernin ja perinteisen yhdistelmä, koska yleensä tuollainen koristeellinen kuvio olisi huolellisesti ja symmetrisesti aseteltu kulkemaan hameen reunoja. Nyt se onkin asymmetrinen ja herättää huomiota, muttei liikaa.

Nainen mustassa asussa, hameessa on leveä koristeellinen rantu kultaisella langalla.

Olen välillä miettinyt, voisiko hameen kangas olla jostain matkalta, mutta että se ei alunperin olisi ollut hame. Kultaisen punoksen materiaali on karkeampaa, ja ei olisi mahdotonta, että tämä olisi alunperin ollutkin esimerkiksi pala verhoa tai pöytäliinaa.

Koirista Tosca pitää tällaisia asun kuvaamisia hauskana toimintana, johon on tärkeää osallistua. Koiran suusta törröttää viimeiset rippeet yhdestä pehmolelusta. 🙈

Nainen ja koira. KOiran häntä heiluu ja nainen hymyilee.

Kaulakoruna on yli 10 vuotta sitten Glitteristä hankittu koru. En ole kauhean usein käyttänyt sitä, ja se onkin ehkä ollut ennemmin larppaamiseen propiksi ajateltu. On tosi mukavaa, että löysin sille nyt taas vuosien jälkeen käyttöä. 

Nainen, jolla on leveä kultainen kaulakoru kaulassa.

Koru: Glitter
Paita: iCare, alunperin Nanso
Hame: tuntematon kirpputori

Kommentit

 1. Ihana asu, tuo hame on kyllä upea! Sopii paidan kanssa niin hyvin yhteen että menisi kauempaa katsottuna mekosta. Musta+kulta toimii aina :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis asu! Mustan ja kultaisen yhdistelmä on ihana, tykkään itsekin. Paidan malli on todella kaunis, ei uskoisi, että on Nanson! Nansolla siis on todella usein ihan tosi klassisia malleja, harvoin törmää noin persoonalliseen malliin, että on yhdistetty puhvia ja tyköistuvampaa samaan paitaan. :) Upea kokonaisuus! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja ihan samaa mieltä, tosi mielenkiintoinen löytö Nansolta. 😮😄

   Poista

Lähetä kommentti