Noitamainen hame osana arkiasua

Tänään haluan esitellä rennon arkiasun, jota olen käyttänyt niin toimistolla ennen koronaa kuin nyt etäkonttorilla. Yhdistävät tekijät aiemmin esiteltyyn luottoasuun on pitkät helmat ja iso huivi harteille kiedottuna.

Lähikuva naisesta, jolla on harmaa hartiahuivi ja sormuksia.


Kuvassa näkyvistä sormuksista kulmikas on Blood Milk Jewelsin ja toisen alkuperä on unohtunut. Se on sellainen myrkyttäjän sormus eli sormuksessa on pieni kansi ja sen alla tilaa, johon voi laittaa vaikkapa myrkkypulveria. 😉

Koronan aikana sormusten käyttäminen on vähentynyt ainakin minulla hurjasti. Niiden kanssa jatkuva käsien peseminen tai käsidesin läträäminen ei ole niin sujuvaa. Kotioloissa itsekseen ei ole samalla tavalla tarvetta superhuolelliselle käsihygienialle, joten täällä saatan käyttää enemmän koristeita.

Nainen, jolla pitkä musta hame, viininpunainen paita ja harmaa huivi.


Huivi: Berliinistä
Paita: UFFilta
Vyö: Stockmann
Hame: Morticiasta vuodelta 2005

Nainen, pitkä musta hame, viininpunainen paita, hartiahuivi.

Tämä hame on varmaan yksi vanhimmista vaatteistani ja sille on kertynyt tuhansia käyttökertoja. Kangas on edelleen hyvässä kunnossa ja ompeleet ovat kestäneet. Olen aivan sairaan tyytyväinen, että hame on ollut näin pitkäikäinen ja edelleen tyylini mukainen. 

Tällaiset pitkät leveähelmaiset hameet ovat talvella myös lämpimiä, koska niiden alle voi laittaa tyllialushameita, jotka saavat aikaan hyvin eristävän ilmakerroksen. Sitä valitettavasti taas tarvitaan, kun Helsinkiin tuli takatalvimainen myräkkä.

Hameessa on muuten myös hauskat halkiot, mitkä näkyvät parhaiten liikkeessä. Pidän hameen erikoisesta kankaasta ja hieman noitamaisesta helmasta. 

Lähikuva, msuta hame, jossa halkioita.

Ihanaa loppuviikkoa! 🧡

Kommentit

  1. Onpa upea! Mielettömät halkiot tai leikkaukset myös

    VastaaPoista
  2. Ihana asu! :) Pitkät helmat on minusta vähän ahdistavan tuntuiset päällä, mutta tuollaisten halkioiden kanssa voisin kyllä käyttää, sitten ei olisi sellainen fiilis että jalat sotkeutuisi helmoihin kävellessä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! 🧡 Nämä halkiot helpottaa liikkumista yleisesti, mutta portaissa saa olla tarkkana, ettei onnistu astumaan minkään kangassuikaleen päälle vahingossa. 😅

      Poista

Lähetä kommentti