Tietoa blogista

Tervetuloa nauttimaan arsenikkia aamutuimaan kanssani! 

Olen Dekadentti Irvikissa eli Jade, joka bloggaa goottityylistä, synkästä estetiikasta, ihmissuhteista ja polyamoriasta. Blogiin tulee uutta sisältöä noin joka toinen viikko. 

Kuvassa hymyilevä nainen.

Goottityyliä ja pukeutumisideoita

Tasaisin väliajoin esittelen jonkin aikuisempaan makuun soveltuvan goottityylisen asun tai esimerkiksi toimistoystävällisen lookin, jossa on synkkä twisti. Asupostauksissani jaan myös vinkkejä, miten tuunata omista asuistaan sopivasti alternativeja pienellä vaivalla tai mistä jotain kivoja asusteita tai vaatteita voi löytää. 

Pyrin toimimaan kestävästi ja ekologisesti muotivalinnoissani. Tämä blogi onkin sekä minulle että lukijoille tutustumismatka, miten pukeutua kivasti, eettisesti ja kohtuullisella kustannuksella. 

Tutustu asupostauksiini! 

Kuvassa nainen, jolla on päällään tumma kukkapaita, korsetti ja tekonahkahousut.


Asuasioiden lisäksi kirjoitan myöskin muista synkän elämäntyylin jutuista, kuten halloweenhenkisen brunssin herkuista tai helpoista DIY-ideoista. Olen myös pohtinut alakulttuuriin kuulumisen tärkeyttä ja kaipuuta omaan laumaan.

Mitäs se polyamoria on?

Polyamoriasta on monenlaisia määritelmiä, mutta yksinkertaisesti sanottuna se tarkoittaa, että romanttisia tunteita ei varata ainoastaan yhteen ihmissuhteeseen kerrallaan. Itse pyrin toteuttamaan polyamoriaa eettisesti ja jaan täällä blogissa ajatuksia siitä, miten se onnistuu arjessa. 

Eettisyys tarkoittaa sitä, että polyamoriassa, ihan kuten kaikissa suhdemuodoissa, pyrkii toimimaan tasa-arvoisesti, toisia ja heidän ihmisoikeuksiaan kunnioittaen ja onnellisuuteen pyrkien. Lue postauksestani lisää, mitä se eettinen polyamoria oikeastaan tarkoittaa.

Sinun ei tarvitse olla itse poly tai kiinnostunut erilaisista ihmissuhdemuodoista, jotta voit hyötyä tai nauttia kirjoituksistani. Pohdinnoista on iloa kenelle tahansa, joka tykkää olla vuorovaikutuksessa ja läheinen muiden ihmisten kanssa. Tsekkaa esimerkiksi listani onnellisen ihmissuhteen ainesosista!


Tämän blogin “tuoteseloste” löytyy myös blogin aivan ensimmäisestä päivityksestä, jos olet kiinnostunut lukemaan lisää. Postauksessa kerrotaan myös vähän enemmän minusta.

Kommentit